Гениталните брадавици - снимки

Гениталните брадавици - снимки

copyright:
wikimedia.org

 

 

Гениталните брадавици са една от най-разпространените инфекции, предавани по полов път. Инфекцията е вирусна инфекция, която се причинява от вирус, наречен човешки папиломен вирус и - вируса на човешкия Papillloma - HPV.

Гениталните брадавици - признаци и симптоми

Основният път на предаване на генитални брадавици (генитални брадавици) се извършва почти изключително от сексуален контакт незащитен вагинален, орален или анален. То може да се предава, дори да докосне областта на пубиса. Заразен човек може да се reinfected само ако се почеше засегнатата област и след постигане на здравословен площ.
Инфекция с генитални брадавици (брадавици) се проявява с появата на месести лезии, наречени брадавици или брадавици в областта на гениталиите - вулвата, пениса, перинеума, ануса, сиво, розово или червено дневна мека консистенция.

Гениталните брадавици - лечение

В момента там не е лек или лечение на инфекция с генитални кондиломи (брадавици) HPV. Приблизително 20-30% от пациентите могат да бъдат повторно нараняване в първите 6 месеца след инфекцията, всичко, което можете да направите, е да се действа на брадавици, за да се унищожи.

Или най-добрият начин за превенция е ваксина, която предпазва срещу човешкия папиломен вирус (HPV), но това е само на няколко вида HPV.