Botox бръчки лечение - снимки

 

Botox бръчки лечение - Ефективното лечение против бръчки - ботулинов токсин е невротоксин на протеини, е бактериален произход екзотоксин, който действа в невроните чрез блокиране на нервните импулси, предавани от мозъка към мускулите. Токсин се произвежда от Clostridium ботулинов, който в миналото е особено опасно хранително отравяне. В момента се използва с висока разреждания в медицината като лекарство мускулен релаксант.

Botox бръчки лечение - процедура

Инжектира в определена област, като челото синове, вертикалните бръчки между веждите, бръчки в ъгъла на окото, като по този начин обратимо блокира нервните импулси от нервите на лицевите мускули на

 

мимическите бръчки. Мускулите не могат да се свива и затова са склонни да се отпуснете. Когато мускулите се отпускат, кожата остава гладка и гладка, а нелекуваните лицевите мускули, които все още се свие нормално, което позволява на човек да остане незасегната изражението на лицето.
- Лечението е временно, защото токсина бавно се метаболизира от тялото 3-6 месеца, тези, терапията трябва да се възобнови.

Botox бръчки лечение - възстановяване

През първите 3-7 дни от лечението извърши ни се вижда. Ефектът трае около четири месеца, но както често се повтаря лечението, периода между инжекциите може да се удължи до шест месеца или повече.