Химически пилинг - снимки

Химически пилинг е много ефективен начин да имат красива кожа, млад и завиден. Причината за славата на този метод е, че тя осигурява на мъжете, така и жените, много ефективен начин да се направи кожата им гладка.

Химически пилинг - процедура

- Химическият пилинг е една проста процедура, която включва третиране на кожата с лека доза киселина. Това ще бъде направено постепенно, външната повърхност на кожата към външния слой на кожата, за да умре, чрез повишаване на свеж нов слой. Използват киселини са: - лимонена киселина, гликолова

киселина, млечна киселина, ябълчена киселина, винена киселина.

След като правилно изучаване на вида и чувствителността на кожата, дерматолог решение от типа на пилинг и неговата концентрация. Избор на химичен агент зависи от степента и увреждане на кожата.

Тези кожата се почиства със сапун и вода, за да отстраните излишната мазнина. Пилинг агент след това се прилага лесно повреда или цялото лице. По време на или малко след процедурата, пациентът може да има смъдене или топлинна енергия за няколко минути.

Химически пилинг - възстановяване

Новата кожа ще започне да се формира през първата седмица. Кожата ще бъде много червено на първо и а връщане към розово в продължение на няколко месеца. Пълното излекуване отнема между 3-6 месеца. Важно е да се избегне пряко или непряко излагане на слънце по време на този период, в противен случай ще имате петна на кожата.