Повдигане на лицето - снимки

Повдигане на лицето - снимки

copyright:
www.aycockmd.com

Повдигане на лицето - снимки

copyright:
www.aycockmd.com

Повдигане на лицето е хирургична процедура, използвана за намаляване на бръчки, премахване на признаците на стареене и подобрява цялостния външен вид на лицето и челюстта.

Повдигане на лицето - процедура

- По време на операция за лифтинг на лицето, пластичен хирург започва с разрез (обикновено над линията на косата) и отделяне на кожата на лицето от подлежащата тъкан. Излишната мазнина и кожата се отстраняват и околните мускули са стегнати за подобряване на външния вид и контура на лицето на пациента. След това кожата се позиционират отново с кабели или скоби, и третираната област е увит в

 

бинтове. Премахването на излишната кожа и мазнини, натрупани като цяло води до видимо намаляване на бръчките. В комбинация със затягане на лицевите мускули, като процедури с лифтинг, хирургия може да предлагат на пациентите изглеждат по-млади.

Повдигане на лицето - възстановяване

След фейслифт операция, на оздравителния процес ще отнеме няколко седмици. През това време, Вашият лекар ще ви предпише лекарства болка, физическа и социална дейност може да бъде ограничена първоначално.