Сан разширяването (гръдните импланти) - снимки

Сан разширяването (гръдните импланти) - снимки

copyright:
wikimedia.org/

Сан разширяването (гръдните импланти) - снимки

copyright:
wikimedia.org/

Сан разширяването (гръдните импланти) е протеза използва, за да променят размера и формата на гърдите. Уголемяване на гърдите медицинско решение, което принадлежи toatalitate пациента.

Гръдните импланти се използват основно за:

основната реконструкция (който да замени тъкан на гърдата, която е била отстранена поради рак или травма, или че не е успяла да се развиват правилно поради тежки нарушения като клубен деформация на гърдата)

преразглеждане реконструкция (преразглеждане операция, за да коригира или да се подобри в резултат на операция на гърдите реконструкция оригинал)

първичната обхват (за увеличаване размера на гърдите за козметични причини)

преразглеждане увеличаване (преразглеждане на операция, за да коригира или да се подобри в резултат на операция за увеличаване на бюста)

Гръдните импланти се предлагат в различни видове и форми, с различни покрития и съдържание. Хирург, за да изберете най-добрият вариант, за да се получи в резултат на което искате го пациента.

Сан разширяването (гръдните импланти) - процедура

- Да се ​​допълни гръдните имплантанти могат да направят три традиционни разрези: inframammary оперираното под гърдата, на зърното разрез или разрез Periareolar transaxilara под мишницата. Тези разрези позволяват да бъдат поставени импланта subglandular submuscular под мускула или между мускулите и млечната жлеза.
В зависимост от размера и формата на параметрите на гърдата анатомични, изберете един от два метода.

Сан разширяването (гръдните импланти) - възстановяване

В зависимост от нивото на активност, като цяло, пациентите са в състояние да възобнови нормални дейности след около седмица. Жените, които имат импланти, поставени под мускула ще обикновено имат по-дълго време за възстановяване и болка по-лесно, защото мускулите се нарязва по време на операция. Упражнение и енергична физическа дейност, често трябва да се избягва до шест седмици.