Тестис импланти - снимки

Тестис импланти - снимки

copyright:
wikipedia.org

 

Тестис импланти е опция за мъже с рак на тестисите или медицински проблеми, които изискват извличане на тестисите. За мъже с много малки тестиси и счупени тестис импланти опция vizbila.

- Реконструкция след орхидектомия
- Възстановяване след травма
- Корекция на асиметрия
- Вродени дефекти

Тестис импланти - процедура

- Операцията се извършва под обща анестезия или упойка в гръбначния мозък (в този случай пациентът е буден, но не може да се чувстват нищо от кръста надолу).

Тестис обикновено се отстранява чрез разрез в скротума (подобна на херния хирургия). Може да се наложи да се вземат биопсии и от здрави тестис; Когато това е необходимо, ще бъдат обсъдени с пациента преди procedură.In място тестис отстранени тестисите имплант може да бъде поставена.

Гладки на тестисите импланти са на разположение в два варианта, които са едновременно подходящи за използване в тъканите.

силиконов гел импланти са оборудвани с подвижен кратко парче тефлон за насочване на иглата и да се предотврати възможността пункция на импланта.

- Лесно полимеризиран на тестисите импланти имат подсилен капак, който позволява на импланта с шев през капака.

Тестис импланти - възстановяване

Повечето пациенти ще имат локален дискомфорт за 24-48 часа след операцията. Ще предписват болкоуспокояващи медикаменти, ако е необходимо. Превръзки ще седне на скротума за няколко дни. Може би вие ще се чувствате по-уморени в първите дни, скротума ще бъде подут,-sensibilla докосване. Не бъдат променени по никакъв начин уриниране.