Трансплантация на коса - снимки

Трансплантация на коса е сериозен козметичен проблем както на жените, така, но особено мъжете, това се дължи на няколко причини, като например застаряването на населението, генетика, хормонални промени. Трансплантация на коса е техника, при която е трансплантиран пациент косата естествено в групи от 1 до 4 косъмчета, наречени фоликуларни единици. Тези фоликуларни единици също съдържат мастните жлези (нефт), нервите, мускулите малки и случайни фини vellus.

Трансплантация на коса - процедура

- Трансплантация на коса се извършва под местна упойка, в съчетание с интравенозно или обща анестезия при използване на клапите се въртят. По време на операцията хирургът ще реколта на косата

 

присадки с корен на донора zonle намира в тилната или времето. След прибирането на реколтата от тези присадки се извличат фоликули, всеки фоликул се изследват под микроскоп след приготвянето reimplanted посредством малки разрези в областта на оплешивяване. В зависимост от големината и сложността на операцията може да се наложи друга операция доход.

Трансплантация на коса - възстановяване

Хоспитализация може да бъде до 24 часа, обикновено шевовете се махнат 10 дни след операцията. На пациента през първите 3 седмици, избягване на тежки физически упражнения.

Имайте предвид, че всички трансплантирани косми ще падне до 6 седмици след операцията, но коренът остава и по този начин ще се увеличи огън.