Ascaridioza (кръгли) - снимки

Ascaridioza (кръгли) - снимки

copyright:
wikimedia.org

Ascaridioza (кръгли) - снимки

copyright:
wikimedia.org

Ascaridioza (кръгли) цилиндрична червей Ascaris lumbricoides инфекция

Ascaridioza (кръгли) - признаци и симптоми

Причини

причина на инфекция Ascaridioza (кръгли) е резултат: инфекциозен агент, като цилиндрични lumbricoides червей Ascaris

Ascaris lumbricoides, или "кръгли", се случва, когато яйце на този инфекциозен агент погълнат, те освобождават червей ларва проникване на дванадесетопръстника стена и навлизат в кръвообращението.

От тук се извършва в черния дроб и сърцето, и белите дробове влиза ваничката държава. Цикъл отнема 1-2 месеца и може да предизвика пневмония и eozinifilie. Вторият етап включва шиш и reinghitirea ларвите им. Ларвите достигат отново ще узреят в червата, ще снасят яйца и се елиминира чрез изпражненията или устата.

Признаците и симптомите

Инфекцията обикновено причинява никакви симптоми. Списъкът на признаците и симптомите споменати в различни източници за Ascaridioza (кръгли) включва 4 симптомите, изброени по-долу:

Болки в стомаха

гадене

повръщане

треска

плюене на храчки с кръв и ларвите

болка в гърдите

диагноза

Повечето диагнози са направени чрез идентифициране на яйца от кръгли в изпражненията от фекално изследване.

Ascaridioza (кръгли) - лечение

- Обикновено се лекува с benzamidazolelor, мебендазол или албендазол като. Някои лекари се избегне този вид наркотик по време на първата година от живота на едно дете или бременни жени. Пирантел pamoate и ивермектин може да се използва, когато конвенционалните лекарства не са подходящи. След лечението е пълно, тя е важна за страдащите да практикуват превантивни мерки, за да се избегне повторно заразяване. предотвратяване

- Подобряване на хигиенните и санитарни практики са необходими, за да се намали риска от инфекция и предотвратяване на повторно заразяване при хора, които са получили лечение. В области, където кръгъл заразяване е обща, пациентите могат да получат лечение рутинно обезпаразитяване лекарство за предотвратяване на проблеми по-късно. Lumbrocoides Ascaris яйца могат да се задържат в околната среда в продължение на много години, така че трябва да се внимава.