Кошери - снимки

Кошери - снимки

copyright:
http://bryanking.net

Кошери не е заразна. Уртикария е разстройство на кожата, което се характеризира с малки лепенки (пластири) розова кожа, която може да предизвика сърбеж. Петна могат да бъдат малки или големи, и обикновено се появяват доста бързо и изчезват от само себе си в рамките на няколко часа или дни. Уртикария може да се появят като малки петна за някои мм или няколко сантиметра големи размери, които могат да бъдат обединени. Уртикария, която обединява цялото тяло, е известен като "копривна треска". Те предизвикват сърбеж и парене или смъдене.

Кошери - признаци и симптоми

предизвика уртикария е алергична реакция към нещо или контакт с определени предмети, които могат да

имат алергени. Това може да предизвика използването на нов препарат или сапун, дори лекарства, които използвате, може да доведе до кошерите. Също така, твърде много стрес може да предизвика обрив - това се нарича "стрес - плюски". Защото няма двама души имат една и съща реакция към алерген, обриви не са заразни. Най-честите причинители са някои храни, морски дарове, ягоди, ягоди, малини, мляко, ядки и някои насекоми и антибиотици в медицината като цяло са отговорни за задействане уртикария.

Уртикария симптоми включват следното:

Кожни подутини с различни размери, които са гладка на пипане и имат розови или червени.

Това подуване причинени от кошерите са придружени от силно сърбящи и / или парене или смъдене.

Кошерите могат да имат размер на молив в диаметър и могат да достигнат размера на чиния.

В някои случаи обривът може да се разпространи толкова много, така че да покрива големи участъци от кожата.

Обикновено се появява върху горната част на краката и ръцете, но те също могат да се появят на тялото, включително в гърдите, ушите, лицето и др.

Уртикария понякога може да изчезнат от едно място за известно време, но след това се появи отново в рамките на минути или часове.

Уртикария може да предизвика тежко подуване под кожата.

Кошери - лечение

Първо трябва да отстраните основните фактори, които могат да доведат до кошерите, като синове: консумирането на храни с високо алергия: ядки, фъстъци, кокос, ягоди, домати, ядки и др. Риба, свинско месо, зърнени храни като пшеница, ечемик и ръж. По-добре е да се избегне синтетична козметика дрехи и не на последно място стрес.

В някои случаи кошерите изчезват от само себе си, без каквато и да било обработка, трябва да пиете много течности и задушени плодове и билкови чайове. Уртикария лечение, обикновено е спокойни и antihistamice лекарства.