Тестисите pak - снимки

Тестисите pak е заболяване на тестисите, които се диагностицират и не се лекува навреме, може да се обобщи. Това се случва при разработването prenhimul (тъкан) на тестисите анормални клетки с повишена репродуктивен потенциал, хаотично и тялото не е в състояние да ограничи физиологични процеси, които увеличават.

Тестисите pak - признаци и симптоми

Симптомите могат да включват една или повече от знаците по-долу:

- В повечето случаи, първите признаци на болестта е промяна в обема или формата на едно или двата

тестиса - обикновено те ​​не са идентични по размер, но рак на тестисите може да се намалява или увеличава три пъти обема ;

- Подуване и / или кистозна формация в един или двата тестиса;

- Тъгата в скротума;

- Чувство на срам болезнено долната част на корема, слабините или долната част на гърба, лумбаго;

- Намалено либидо (сексуално влечение);

- Появата на течност в скроталната торбичка;

- Появата на следи от кръв в семенната течност;

- Умора, обща слабост.

Тестисите pak - лечение

Ракът на тестисите се третират от:
- Орхиектомия (хирургично отстраняване на тестисите болен) ще бъдат изпълнени, ако palpatoriu изпит, тестисите ултразвук и биопсия потвърди, рак на тестисите. В случаи на генерализирана болест ще продължи и Chimo и лъчетерапия лечебни протоколи, съобразени със съществуващата литература.

ЗАБЕЛЕЖКА: тестисите самостоятелно изпит е най-бързият начин за откриване на всякакви промени по отношение на здравето на тестисите и най-вече е най-лесният начин да се предотврати рак на тестисите.

- Най-доброто време за преглед на тестисите е след душ или вана, когато мускулите е спокойна и паднали тестисите.
Застанете пред огледалото, повдигнете пениса (или я държи в едната си ръка), така че можете да разгледате, за да видите без проблеми тестисите. Трябва да спазвате всички промени във формата или размера на тестисите.