Уретрата рак - снимки

Уретрата рак - снимки

copyright:
wikimedia.org

Уретрата рак е рядък вид рак, заболяване, при което клетките са злокачествени (ракови) в уретрата. Въпреки, че този организъм е по-висока при мъжете, отколкото при жените, уретрата рак има подобна честота и при двата пола. Обикновено, възраст на поява е обикновено след 55-годишна възраст.

Уретрата рак - признаци и симптоми

Обикновено уретрата пациенти с рак в ранен стадий на развитие, ще бъдат засегнати от запушване на пикочния канал, който предотвратява преминаването на урината и я извадете. Клиничната картина се характеризира с пикочните дискомфорт и нарушаване на потока на урината. В други случаи показват, че

инфекция, усещане за парене или парене при уриниране и отделяне на урина смесена с гной. Може би там е малко загуба на кръв, единично или смесени с урината. Смес от урина с кръв е чест симптом на рак на отделителната система, всичко, но това не е пряко доказателство за съществуването на рак.

Ако видите някои от тези симптоми, не се колебайте да се консултирате със специалист възможно най-скоро, защото най-доброто лечение за борба с рака се диагностицира рано, все още могат да бъдат излекувани.

Уретрата рак - лечение

Възможностите за лечение зависят от следното:

Етап на рака е в уретрата.

Пациента секс и общото здравословно състояние.

Дали ракът се е бил диагностициран или се появиха.

Лечението може да включва хирургия, лъчелечение, химиотерапия.