Botox rynke behandling - billeder

"Oversat af Google Translator PC
Undskyld fejlene af sprog"

Botox rynke behandling - botulinumtoksin er et neurotoksin af protein, er en bakteriel exotoxin oprindelse, der handler i neuroner ved at blokere nerveimpulser overføres fra hjernen til musklerne. Toksinet er produceret af Clostridium botulinum, som tidligere var særlig farlig ved madforgiftning. Det er i øjeblikket anvendes i høj fortyndinger kursus i medicin som et muskelafslappende stof.

Botox rynke behandling - Procedure

Indsprøjtes i et bestemt område såsom panden sønner, lodrette rynker mellem øjenbrynene, rynker på hjørnet af

øjet, således reversibelt blokerer nerveimpulser fra nerverne til ansigtets muskler udtryk linjer. Muskler kan ikke trække sig sammen og derfor har tendens til at slappe af. Når musklerne slappe af, den overliggende hud forbliver glat og uden folder, mens de ubehandlede ansigtsmuskler stadig kontrakt normalt, så den person, til at forblive upåvirket ansigtsudtryk.
- Behandlingen er midlertidig, fordi toksin langsomt metaboliseres af kroppen i 3-6 måneder, bør disse behandling genoptages.

Botox rynke behandling - Recovery

I de første 3-7 dage af behandlingen påvirke os synlige. Virkningen varer generelt omkring fire måneder, men som ofte gentagen behandling tendens til, at perioden mellem injektionerne for at udvide til seks måneder eller mere.