Brystforstørrelse - billeder

Brystforstørrelse - billeder

copyright:
wikipedia.org

Brystforstørrelse - billeder

copyright:
wikipedia.org

"Oversat af Google Translator PC
Undskyld fejlene af sprog"

Brystforstørrelse - er en protese anvendes til at ændre størrelsen og formen af brystet. Brystforstørrelse er en medicinsk beslutning, hun tilhører toatalitate patient.

Brystimplantater bruges primært til:

primær rekonstruktion (erstatter brystvæv, der er blevet fjernet på grund af kræft eller traumer eller som har undladt at udvikle sig ordentligt grund af en alvorlig abnormiteter såsom knold deformation af brystet)

revision-rekonstruktion (revision operation for at korrigere eller forbedre resultatet af brystrekonstruktion kirurgi original)

primær forstærkning (for at øge bryst størrelse for kosmetiske årsager)

revision-augmentation (revision operation for at korrigere eller forbedre resultatet af brystforstørrelse)

Brystimplantater kommer i forskellige typer og former, med forskellige belægninger og indhold. Kirurg til at vælge den bedste løsning for at få det resultat, at du vil have ham patient.

Brystforstørrelse - Procedure

- Brystimplantater skal placeres, kan du gøre tre traditionelle snit: inframammary indsnit under brystet, på brystvorten indsnit eller indsnit Periareolar transaxilara under armen. Disse indsnit tillader implantatet at placeres subglandular submuscular under muskel eller mellem muskler og brystkirtel.
Afhængigt af størrelsen og formen af ​​bryst anatomiske parametre, en af ​​de to metoder at vælge.

Brystforstørrelse - Recovery

Afhængigt af aktiviteten, i almindelighed patienter er i stand til at genoptage normale aktiviteter i omkring en uge. Kvinder, der har implantater anbragt under musklen vil generelt have en længere restitutionstid og smerterne lettere, fordi muskler skæres under kirurgi. Motion og voldsom fysisk aktivitet, ofte skal undgås i op til seks uger.