Kemisk peeling - billeder

"Oversat af Google Translator PC
Undskyld fejlene af sprog"

Kemisk peeling - er en meget effektiv måde at få smuk hud, ung og misundelsesværdig. Grunden til berømmelse ved denne metode er, at det giver både mænd og kvinder, en meget effektiv måde at gøre deres hud glat.

Kemisk peeling - Procedure

- Kemisk peeling er en enkel procedure, der involverer behandling af huden med en lille dosis af syre. Dette vil ske gradvis, den ydre overflade af huden til det ydre lag af huden for at dø, ved at hæve frisk nyt lag. Anvendte syrer er generelt: - Citronsyre, glycolsyre, mælkesyre, æblesyre, vinsyre.

Efter korrekt studeret hudtype og følsomhed, beslutter hudlæge om typen af ​​skrælning og dens koncentration. Kemisk agent valg afhænger også af omfanget og hudskader.

Ese hud rengøres med vand og sæbe for at fjerne overskydende olie. Peeling middel påføres derefter let skader eller hele ansigtet. Under eller kort efter proceduren, kan patienten have stikkende eller varme i et par minutter.

Kemisk peeling - Recovery

Den nye hud begynder at dannes i den første uge. Huden vil være meget rød i første omgang, og mens en tilbagevenden til lyserød i flere måneder. Fuld helbredelse tager mellem 3-6 måneder. Det er vigtigt at undgå direkte eller indirekte eksponering for solen i løbet af denne periode, ellers vil du have en broget hud.