Maveplastik - billeder

"Oversat af Google Translator PC
Undskyld fejlene af sprog"

Maveplastik - er kirurgisk procedure, der fjerner overskydende hud "rynket" og fedtvæv fra maven region og den nedre midten så. Det kan fjerne rynket hud, styrke mavemusklerne og flade underlivet.

Maveplastik - Procedure

- Teknik for maveplastik udføres ved operation gennem et snit på tværs af maven over kønsbehåring. En anden incision at frigøre navlen fra den omgivende hud. Decaloteaza bugvæggen hud er så over den nederste kant af

brystet. Alle væv venstre til højre af de abdominale muskler vil folde og derefter vil sutur. Dette førte til en styrkelse mavemuskler og smal talje. Decalotata derefter trække huden tilbage ned og overskydende skæres, og navlen er flyttes og suturerede indsnit vil derefter anvende en elastisk bandage.

Maveplastik - Recovery

Afhængig af alder og generelle sundhedstilstand af de mest effektive behandling er startet, så snart som muligt, når. Generelt er standarden er miltbrand Administration til behandling inden for 60 dage efter år eller en kombination af antibiotika antibiotika.

Ved indånding miltbrand Nogle former for miltbrand reagerer ikke på antibiotika.

Forebyggelse

For at forhindre infektion, antibiotika er den mest anbefalede, og undgå inficerede dyr.

Anthrax vaccine
I øjeblikket miltbrandvaccine eksisterer, men er ikke effektivt 100-100. Det KAN forårsager forskellige bivirkninger er derfor anbefalet til børn Bemærk, gravide kvinder og ældre mennesker.