Testikel implantater - billeder

Testikel implantater - billeder

copyright:
wikimedia.org

"Oversat af Google Translator PC
Undskyld fejlene af sprog"

Testikel implantater - er en mulighed for mænd med testikelkræft, eller medicinske problemer, der kræver udvinding testikler. Også for mænd med meget små testikler og brudt testikel implantat er en mulighed vizbila.

- Genopbygning efter orkiektomi
- Genopbygning efter traumer
- Korrektion af asymmetri
- Medfø

Testikel implantater - Procedure

- Operationen udføres under generel anæstesi eller et bedøvelsesmiddel i rygmarven (i dette tilfælde patienten er vågen, men ude af stand til at føle noget fra taljen ned).

Testikel normalt fjernes gennem et snit i pungen (svarende til hernie kirurgi). Du kan få brug for at tage biopsier og fra sunde testikel, Hvis det er nødvendigt, vil det blive drøftet med patienten før procedură.In sted testikel fjernet testikel implantat kan indsættes.

Glatte testikulære implantater er tilgængelige i to typer, som begge er egnede til anvendelse i vævet.

siliconegel - Implantater er udstyret med en aftagelig Teflon kort stykke til at lede nålen og derfor at forhindre punktering af implantatet.

- Meget polymeriseret - testikulære implantater har en forstærket låg, der tillader implantatet med en sutur gennem dækslet.


Testikel implantater - Recovery

De fleste patienter vil opleve lokalt ubehag i 24-48 timer efter operationen. Vil ordinere smertestillende medicin, hvis nødvendigt. Forbindinger vil sidde på pungen for et par dage. Måske vil du føle dig mere træt i de tidlige dage, vil pungen være hævet, mere sensibilla touch. Ikke ændres på nogen måde vandladning.