Anthrax - billeder

"Oversat af Google Translator PC
Undskyld fejlene af sprog"

Anthrax - Smitsomme sygdomme er en meget alvorlig sag, at der af bakterier forårsagede en - Bacillus anthracis. Selvom miltbrand er en sygdom påvirker især husdyr og vilde, at dyr, kan sygdommen direkte gennem smitte mennesker eller indirekte kontakt med miltbrand-bærende dyr. Anthrax er normalt overføres fra person til person Bemærk Men i sjældne nogle tilfælde kan være smitsom lesional huden miltbrand. Hurtigste måde at miltbrand ind i den menneskelige krop gennem huden er sår. Det kan føre til smitte ved at spise inficeret kød og eller indånder sporer.

Anthrax - Årsager Symptomer og tegn

Årsager

Anthrax forekommer i jord, som sporer naturligvis af miltbrand. Væv i hvilende sporer kan forblive over en lang årrække, indtil de finder en måde at komme ind i naturen eller indenlandske vært dyr ville Suche.

Symptomer

Tre typer af miltbrand Der er, hver med forskellige symptomer og tegn. Symptomer Normalt optræder i de første syv er dage efter smitte antarax.

1. Anrax hud - er den mest almindelige og mest almindelige. Med denne form for anthrax ordentlig behandling er sjældent dødelig. Symptomer på kutan anthrax er: kløende knopper på Udvikling af året ligner huden Samme år insekt bid. Hurtigt det udvikler sig til et smertefuldt sår og er ikke er sort.

2. Anthrax mave - tarm Udvikle ved at spise inficeret kød form, i år fra smittede dyr. Symptomer: hævede lymfeknuder på halsen, appetitløshed, kvalme, opkastning og svær diarré, ledsaget af blod Nogle gange.

3. Pulmonal anthrax - miltbrand sporer opstår, når inhaleres. Denne form for anthrax er dødelig i de fleste Selv med en passende behandling Cases er dødelig. Symptomer ved indånding miltbrand i begyndelsen er identisk med Thos givet af influenza, ondt i halsen, let feber med dårlig følelse. Men efterhånden som sygdommen skrider frem til høj ledsaget feber kan føre med Åndedrætsbesvær. Denne form for miltbrand maj sidste ende føre til meningitis.

Fordi miltbrand er en meget tidlig sygdom, diagnose og behandling alvorlige de er afgørende.

Anthrax - Behandling

Afhængig af alder og generelle sundhedstilstand af de mest effektive behandling er startet, så snart som muligt, når. Generelt er standarden er miltbrand Administration til behandling inden for 60 dage efter år eller en kombination af antibiotika antibiotika.

Ved indånding miltbrand Nogle former for miltbrand reagerer ikke på antibiotika.

Forebyggelse

For at forhindre infektion, antibiotika er den mest anbefalede, og undgå inficerede dyr.

Anthrax vaccine
I øjeblikket miltbrandvaccine eksisterer, men er ikke effektivt 100-100. Det KAN forårsager forskellige bivirkninger er derfor anbefalet til børn Bemærk, gravide kvinder og ældre mennesker.