Lupus erythematosus - billeder

 
Lupus erythematosus - billeder

copyright:
cedars-sinai.edu

 

"Oversat af Google Translator PC
Undskyld fejlene af sprog"

Lupus erythematosus - Er en autoimmun sygdom karakteriseret ved betændelse i forskellige væv i kroppen er både akut og kronisk. Generelt er autoimmune sygdomme udløses, når kroppens væv bliver angrebet af sit eget immunsystem. Immunsystemet er designet til at bekæmpe smitsomme stoffer såsom bakterier og bakterier. Måder, hvorpå immunsystemet bekæmpe infektioner, er at producere antistoffer, der angriber bakterier. Patienter med lupus producere unormale antistoffer i deres blod, at målvæv egen måde tage kroppen, i stedet for smitsomme mikrober. Antistoffer og ledsagende celler af betændelse kan beskadige væv i hele kroppen, lupus har evnen til at påvirke en række forskellige væv. I nogle tilfælde kan lupus forårsage sygdom i hud, nyrer, lunger, hjerte, led og / eller nervesystemet.

Lupus erythematosus - forårsager

En anden årsag til den abnorme autoimmunitet nøjagtige udløse systemisk lupus erythematosus er ukendt. En vigtig rolle kan afspille følgende faktorer: visse vira, ved gener arvelige genetiske faktorer, ultraviolet lys eller visse lægemidler. Fordi genetiske faktorer kan udvikle visse autoimmune sygdomme som leddegigt, thyreoidea lidelser og - eller lupus. Der er en opfattelse blandt nogle forskere, der mener, at immunsystemet galt går forårsager lupus, der skyldes ydre faktorer som virus eller ultraviolet lys. Nogle gange kan symptomer på lupus udløses eller forværret først efter en kort periode af udsættelse for sol. Som  er kendt, at nogle kvinder med lupus kan opleve en forværring af symptomerne, før menstruation. Dette viser, at kvindelige hormoner har en vigtig rolle i denne sygdom.

Lupus Symptomer og tegn:

Patienter med Lupus erythematosus kan udvikle forskellige kombinationer af betingelser i visse organer. Generelle symptomer inkluderer træthed, feber, mindre muskelsmerter, gigt, tab af appetit, nogle sår mund og næse, udslæt i ansigtet og huden "som sommerfuglen udslæt." Mennesker med lupus har usædvanlig følsomhed over for sollys. Et andet symptom kan være betændelse foring omkring lungerne (pleuritis) eller hjertet (pericarditis). Andre symptomer såsom dårligt blodomløb i arme og ben, fingre og tæer med udsættelse for kulde - (Raynauds fænomen - finger bliver blå eller hvid ved lave temperaturer). Komplikationer involverer forskellige organer, der fører til symptomer relateret generelt påvirket organer og stadium af sygdommen. Generelt kutan lupus manifesterer dette til tider fører til ardannelse.  I form af discoid lupus, er kun hud involveret og udslæt oftest forekommer i ansigtet og hovedbunden hovedet, som regel rød. Udslæt af discoid lupus er normalt smertefri og ikke giver kløe, men kan efterlade ar i hovedbunden, som forårsager permanent hårtab (alopeci) i det pågældende område. I omkring 6% og 11% af dem med discoid lupus kan udvikle systemisk lupus erythematosus. Generelt omkring 50% af mennesker med systemisk lupus erythematosus tand, kan udvikle en udslæt karakteristisk rød, flad i ansigtet i løbet af næseryggen. På grund af sin form, er det almindeligvis omtales som "butterfly udslæt som". Den udslæt er smertefri og ikke kløe. generelt folk, der har facial udslæt og andre organer på grund af lupus kan forværre betændte sundhed gennem eksponering for sollys.

Lupus Diagnose:

På grund af den mangfoldighed af symptomer af flere organer involveret Diagnosen stilles ved de elleve kriterier.

Disse elleve kriterier, der anvendes ved diagnosticering af systemisk lupus erythematosus er:

Andre tests kan omfatte: sænkningsreaktion og C-reaktivt protein, blod kemi, analyse af kropsvæsker og væv, biopsier, nogle prøver fra angrebne organer tesutrile (hud, nyrer).

Lupus erythematosus - Behandling

Den vigtigste faktor i behandling af lupus er at forbedre symptomer og standse forværringen af ​​de berørte organer, fordi der ikke er nogen permanent behandling for Lupus erythematosus. Behandlingen er ordineret til hver enkelt patient, afhængig af graden af ​​slidskader. Så mange mennesker med mildere symptomer kan kræve intermitterende behandling med anti-inflammatoriske. I stedet med skærpede bola, som er mere udsatte organer kan kræve høje doser af kortikosteroider i kombination med andre lægemidler, der undertrykker immunsystemet. Mens sygdommen er aktive mennesker med lupus bør få masser af hvile og søvn. Det blev konstateret, at der er en tæt sammenhæng mellem søvnkvalitet og træthed hos personer med lupus. For dem er meget vigtigt at tage fat omhyggeligt søvnkvalitet hos mennesker, der lider af lupus, kombineret med noget motion for at opretholde muskeltonus som muligt og led. Anbefalet stoffer er anti-inflammatorisk (NSAID), der anvendes til at reducere betændelse og muskelsmerter, led og andre væv. Anti-inflammatoriske lægemidler inkluderer: aspirin, ibuprofen, naproxen og sulindac. Det er nødvendigt at prøve flere forskellige medikamenter at finde ud af, hvilke der giver det bedste svar, da individuelle respons på anti-inflammatoriske varierer fra person til person. Kortikosteroider er mere potent end anti-inflammatoriske og bruges til at reducere inflammation og genoprette funktionen, når sygdommen er aktiv. Kortikosteroider anvendes især når de indre organer er berørt. Kortikosteroider kan indtages oralt eller injiceres direkte ind i led eller andet væv. Ulempen er, at kortikosteroider have alvorlige bivirkninger når det gives i høje doser i længere perioder. Bivirkninger af kortikosteroider omfatter vægtøgning, hudinfektioner, tyndere knogler, diabetes, hævelse i ansigtet, og vævsnekrose i de store led. + Et stof, der har vist sig at være effektiv mod lupus er - Hydroxychloroquin (Plaquenil) er faktisk et lægemiddel mod malaria. Konstant tage hydroxychloroquin kan forhindre lupus nødblus data. Immunosuppressive lægemidler, der anvendes til at behandle folk med mere alvorlige manifestationer af systemisk lupus erythematosus. Disse immunosuppressive lægemidler inkluderer methotrexat, azathioprin, cyclophosphamid, chlorambucil, og cyclosporin. Alle immunosuppressive lægemidler kan alvorligt skade blodlegemer og kan øge risikoen for infektion og blødning.