!-- BEGIN Mobile javascript -->

Skoldkopper - billeder

Skoldkopper - billeder

copyright:
wikimedia.org

"Oversat af Google Translator PC
Undskyld fejlene af sprog"

Skoldkopper - en meget smitsom sygdom forårsaget af skoldkopper-zostrian. Sygdommen gør sin tilstedeværelse med et udslæt og blærer på overfladen af kroppen, primært på kroppen og hovedet. Skoldkopper spredes let i luften gennem nys og hoste af smittede personer og ved direkte kontakt med sekreter fra deres hududslæt.

Skoldkopper - Årsager Symptomer og tegn

De vigtigste tegn og symptomer på skoldkopper, omfatter:

Skoldkopper normalt går gennem tre faser:

  1. Udseende hævelse / rød eller pink papler, der udvider i forskellige dele af kroppen over flere dage.
  2. Disse blærer er fyldt med væske i starten, men efter de har nået modenhed for at komme væk til afløb.
  3. Vesikler, der bryder skalering fører til langsommere healing, der varer flere dage, med mulighed for permanent ardannelse.

Vesikler er sandsynligt, at forekomme i flere dage. Dette fører til muligheden for at få alle tre faser samtidigt. En smittet person kan overføre virus 48 timer før den første udslæt og forbliver smitsomme så længe som hans krop vil blive skruebrækkere.

Sygdom hos børn, der er raske (ikke lider af andre sygdomme på samme tid) er generelt let. I mere alvorlig form for sygdom, kan udslæt fordelt over hele kroppen og kan danne i halsen, øjne og slimhinder i urinrøret, anus og vagina.

Et af de fælles komplikationer ved skoldkopper er bakteriel infektion data i huden. Alle skoldkopper kan forårsage lungebetændelse og i sjældne tilfælde hjernebetændelse.

 

Skoldkopper og helvedesild
Enhver person, der har haft skoldkopper, kan være en sygdom kaldet helvedesild . Når en person har skoldkopper, nogle af skoldkopper-zoster-virus kan forblive i nervecellerne. Og så efter flere år, kan virus genaktivere og genopstå som helvedesild.

Der er nu en vaccine mod helvedesild anbefales til personer over 60 år, denne vaccine synligt reducerer risikoen for helvedesild.

Skoldkopper diagnose

Diagnose normalt foretages ved at undersøge de udslæt. I tvivlstilfælde kan anvendes i laboratorieundersøgelser af blod eller kultur væske fra vabler.

Skoldkopper - Behandling

Generelt sunde børn behøver ikke nogen medicinsk behandling. Din læge kan ordinere antihistaminer til at lindre kløe og reducere.

Men for nogle mennesker, der har en øget risiko for komplikationer som følge af skoldkopper, kan så blive ordineret medicin til at forkorte den infektion og for at fjerne risikoen for komplikationer.