Hæmorider - billeder

   

"Oversat af Google Translator PC
Undskyld fejlene af sprog"

Hæmorider - Er hævede og betændte vener omkring anus eller rektum nedenfor. Det endetarmen er den sidste del af tarmen, der fører til anus.

Eksterne hæmorider er placeret under huden omkring endetarmsåbningen. Interne hæmorider udvikle sig i den nederste endetarmen. Interne hæmorider kan rage gennem anus. De fleste hæmorider prolaps give noget tilbage inde i endetarmen på egen hånd.

Hæmorider - Årsager, tegn og symptomer

Årsager

Anal eller rektal vener årsager hæmorider. Flere faktorer kan forårsage dette hævelse, herunder:

En anden årsag til hæmorider, er svækkelsen af ​​bindevævet i endetarmen og anus, der opstår med alderen.

Graviditet kan forårsage hæmorider ved at øge trykket i maven, hvilket kan øge vener i den nederste endetarmen og anus. For de fleste kvinder forsvinder hæmorider er forårsaget af graviditet efter fødslen.

Tegn og symptomer

De mest almindelige symptom på indre hæmorider er lyse rødt blod i afføringen, på toiletpapir, eller i toilettet. Interne hæmorider er ikke ondt prolaps er som regel ikke. Hæmorider prolaps ofte cauzeza smerter, ubehag og anal kløe.

Blodpropper kan dannes i eksterne hæmorider. En blodprop i en vene kaldes trombose. Thrombosed eksterne hæmorider forårsage blødning, smertefuld hævelse eller en hård klump omkring anus. Når blodprop opløser, er den overskydende hud efterladt. Huden kan blive irriteret og forårsage kløe.

Overdreven anstrengelse, gnidning, eller rengøring rundt om anus kan være symptomer såsom kløe og irritation værre.

Hæmorider er ikke farlige. Symptomerne forsvinder normalt efter et par dage, og nogle mennesker har ingen symptomer hæmorider.


Diagnose

Lægen vil undersøge anus og rektum at afgøre, om en person har hæmorider. og hæmorider symptomer, der ligner symptomer på andre anorektal problemer som revner, bylder, vorter og polypper.

Lægen vil udføre en fysisk eksamen for at lede efter hæmorider synlige. En digital rektal eksamen med en behandsket finger, smurte og anuscop kan gøres for at se endetarmen.

En grundig evaluering og en korrekt diagnose af en læge er vigtigt til enhver tid, når en person er blødning fra endetarmen eller blod i afføringen. Blødning kan være et symptom på andre fordøjelsessygdomme, herunder kolorektal.

Ekstra eksamen kan udføres for at udelukke andre årsager til blødning, især hos personer 40 år eller ældre:

Hæmorider - Behandling

enkel kost og livsstilsændringer ofte reducere hævelse og lindre symptomer på hæmorider hæmorider. Spise en kost rig på fibre kan gøre afføringen blødere og lettere at flytte, reducere presset på hæmorider er forårsaget af dræning.

Fiber findes i planter. Den menneskelige krop kan ikke fordøje fibre, men fiber bidrager til at forbedre fordøjelsen og forebygger forstoppelse. Gode ​​kilder til fiber er frugter, grøntsager og fuldkorn.

Læger kan foreslå også tager en taburet skyllemiddel eller en løs fiber supplement såsom psyllium (metamucil) eller methylcellulose (Citrucel).

Andre ændringer, der kan hjælpe lindre symptomerne på hæmorider omfatter

cremer og suppositorier kan midlertidigt lindre smerte og kløe af hæmorider. Disse behandlinger bør kun anvendes i en kort periode, fordi lang tids brug kan skade huden.

Hvis HOME behandlinger ikke til at lindre symptomerne, kan behandlingen være nødvendig, når udføres i et lægens kontor eller hospital. Ambulante behandlinger for interne hæmorider omfatter:

store eksterne hæmorider interne hæmorider eller ikke reagerer på andre behandlinger kan fjernes kirurgisk