Hepatitis A - billeder

Hepatitis A - billeder

copyright:
s3.images.com

Hepatitis A - billeder

copyright:
wikimedia.org

Hepatitis A - billeder

copyright:
wellcome.ac.uk

"Oversat af Google Translator PC
Undskyld fejlene af sprog"

Hepatitis A - Er År inflammation (irritation og hævelse) af leveren forårsagede en år Hepatitis A.

Hepatitis A - Årsager, tegn og symptomer

Årsager

Hepatitis A findes især i blod og afføring fra smittede person symptomer inden årets cirka 15-45 dage, og den første uge af sygdom.

Du Kan Hepatitis A, hvis:

Risikofaktorer inkluderer:

Tegn og Symptomer

Symptomerne som regel 2-6 uger efter eksponering med Hepatitis A. de synes skal sædvanligvis milde, men kan tage op til flere måneder, især i de voksne.

Symptomerne omfatter:


Diagnose

Vil lægen udføre en fysisk eksamen for at opdage, at du har leveren Forstørret år.

Hepatitis serologi tests viser maj:

Hepatitis A - Behandling

Der er ingen specifik behandling for hepatitis A. Resten anbefales under den akutte fase af sygdommen er mere alvorlig hvor symptomerne. Folk med akut hepatitis bør undgå alkohol og giftige for nogen stoffer, der er leveren, Herunder acetaminophen (paracetamol).

fedtholdige fødevarer kan forårsager opkastning, sekret fra leveren at fordøje fedtstoffer Fordi der er behov for. Fed mad Det burde have undgået under Thos akutte fase BE.

Forebyggelse

Den bedste måde at forhindre hepatitis A-vaccine er. Vacciner til rådighed siden 1990'erne har været, og sundhedseksperter anbefaler at gå for rejsende til Afrika, Asien, Mellem-og Sydamerika eller Østeuropa. Mennesker med allergi og gravide kvinder Visse Forhold der skal undgås vaccinen er bedre.

For Thos der ikke er vaccineret, de bedste måder at forhindre hepatitis A infektion er god hygiejne og undgå forurenet mad og vand, især når du rejser til lande, hvor hepatitis A er udbredt.

Tager immunglobulin (et protein, der bekæmper infektion), kan du hjælpe forhindre hepatitis A sygdom under epidemien året.