Intestinal obstruktion - billeder

Intestinal obstruktion - billeder

copyright:
2.bp.blogspot.com

 

"Oversat af Google Translator PC
Undskyld fejlene af sprog"

Intestinal obstruktion - Er den blokering af tyndtarmen eller tyktarmen forhindrer mad og væske, til at passere.

Intestinal obstruktion - Årsager, tegn og symptomer

Årsager

Intestinal hindre opstå som følge af CAN mekanisk hindre - Når en brok eller tarm tumorer forårsager blokering. Eller hindre tarmen (intestinal blokere) opstå på grund af det faktum, CAN, der ikke tarmene fungerer korrekt. Denne type af tarm paralytisk ileus kaldes hindrer (pseudo-spærre).

Almindelige årsager til mekanisk tyndtarm hindre er:

Almindelige årsager til mekanisk hindrer i tyktarmen er mekanisk:

Årsager, der skyldes, at der kan opstå, som ikke virker tarmene (paralytisk corecIleus)
paralytisk ileus i, gør tarm ikke korrekt på grund af muskel eller nerve problemer. Afføring er meget reduceret eller fraværende, hvilket gør det vanskeligt for mad og væske flow til fordøjelsessystemet glat igennem.

Paralytisk ileus kan påvirke alle dele af tarmene. Maj Årsagerne omfatter:

Tegn og Symptomer

Tegn og symptomer på tarm hindre (intestinal blokere) omfatter:


Diagnose

Test, der anvendes til at diagnosticere tarm og hindrer Procedurerne omfatter:

Intestinal obstruktion - Behandling

Behandlingen afhænger af årsagerne til tarm spærre skyldes en. Behandling af tarm hindre (intestinal blokere), der kræver hospitalsindlæggelse.

Behandling af mekaniske delvist hindrer
hvis det er blokeret i de mekaniske og flydende føde nogle kan passere Da lægen anbefaler en speciel diæt maj lav i fiber, som er lettere. Ikke hvis reparationen ikke hindrer sig selv, kan du blive nødt kirurgi til at lindre lægge hindringer i vejen.

Behandling for komplet mekanisk hindre
hindre komplet Det er noget, der kan passere gennem tarmene, operation for at fjerne blocaulj normalt kræver. Kirurgi som regel omfatter fjernelse af blokeret del af nekrotisk og at enhver tarm.

Behandling af tarm hindre (intestinal blokere) for paralytisk ileus
Hvis din læge afgør de tegn og symptomer, der har forårsaget en paralytisk ileus af, så patientens tilstand monitor for en dag eller to på hospitalet. Paralytisk ileus er en midlertidig tilstand ofte sig selv, er forbi. Hvis ikke paralytisk ileus bedres i løbet af et par dage, kan din læge lægemidler, der kan forårsage muskel sammentrækninger PRESCRIBE hjælpe med mad og væske, der passerer gennem tarmene.