Acne - billeder

Acne - billeder

copyright:
wikimedia.org

Acne - (bumser, acne vulgaris, almindelig akne) er ikke kun et problem for teenagere, kan påvirke mennesker fra 10 år til 40 år. Acne kan forekomme på hud, at enhver af de følgende:

Acne - forårsager

Acne er forårsaget af overaktivitet af talgkirtler, der udskiller olieagtige stoffer på huden.

Hudens overflade har en masse små talgkirtler lige under overfladen. Disse kirtler producerer sebum (naturlige olie), at holde huden glat og smidig.

Porer (huller i huden) gør det muligt sebum at nå hudoverfladen. Hår vokser også gennem disse porer.

Talgkirtlerne af mennesker med acne er særligt følsomme over for normale blodets indhold af et hormon kaldet testosteron, der findes naturligt i både mænd og kvinder.

Hvis du er tilbøjelig til akne, testosteron udløser talgkirtlerne til at producere sebum. På samme tid, døde hudceller ikke kommer ud korrekt og blocaza follikler.

Kombinationen af ​​disse to effekter giver en ophobning af bakterier i hårsækkene. Dette fører til hudorme og hvid.

For nogle mennesker, ikke acne fremskridt ud over dette stadium.

Acne sædvanligvis medfører en eller flere af følgende symptomer:

Acne - Behandling

Acne behandling skal der tages hensyn til typen af ​​acne: tilbageholdelse, inflammatoriske eller blandede, og intensiteten og alvoren.
Mens mild acne / lokal debutant i svær acne er meget komplekst: reduktion af seborrhea, indførelse af isotretinoin eller antibiotika oralt, microsurgical behandling, dermatologi, kosmetisk behandling, psykologisk støtte.