Acrodermatitis enteropathica - billeder

Acrodermatitis enteropathica - er en sjælden arvelig lidelse i barndommen som følge af den manglende evne til at absorbere tilstrækkelige mængder af zink i kosten. Alle har en zinkmangel end pote udvikle de samme symptomer på sygdom.

Acrodermatitis enteropathica - forårsager

Sag udløser acrodermatitis enteritis er en genetisk defekt, der koder en membran protein, der tjener til at fange zink . enteritis acrodermatitei symptomer flere måneder efter ophør med amning efter fødslen. Dette har ført til adskillige antagelser, herunder at modermælk er en specifik ligand for zink i komælk ikke ejer det. Zinkmangel kan skyldes utilstrækkelig indtagelse, malabsorbtiei, store tab eller en kombination af disse faktorer.

Acrodermatitis enteritis Symptomerne omfatter hudlæsioner, hårtab og diarré, rød hud udslæt, huden omkring neglen kan være rød og opsvulmet. Denne sygdom venstre ubehandlet, kan føre til døden i løbet af barndommen.

Acrodermatitis enteropathica - Behandling

Zinktilskud uden komplet remission i arvelige acrodermatitis enteritis. Zink kosttilskud i mængden af ​​30-150 mg / dag anvendes af mennesker med denne betingelse. Mennesker med acrodermatitis enteritis bør overvåges af en sundhedsperson at sikre, at deres rette zink kosttilskud og zink kosttilskud ikke er at tilskynde en kobbermangel.

Fødevarer rige på zink: østers, oksekød, lever, græskarkerner, pekannødder, paranødder og