Alopeci - Hårtab - billeder

Alopeci - Hårtab - billeder

copyright:
wikimedia.org

Alopeci - Hårtab - billeder

copyright:
wikimedia.org

Alopeci - Hårtab - normalt udvikler sig gradvist og påvirker hovedbunden, kan være diffus eller pletvis, og kan også betegnes som helbredt eller nonscarring. Arrede alopeci (permanent hårtab) som følge af destruktion af hårsækken, som udglatter huden, fjern den follikulære åbninger. Nonscarring alopeci (midlertidigt hårtab) skader som følge af hårsækken og blade falder follikulært åbninger, tillader fremtidige hårvækst.

Alopeci - Hårtab - forårsager

På grund af hormonelle forandringer, irritation eller skade, enkelt hårsækkene har en kortere vækstfase og er

 

tyndere, plus steg mindre. Hår går gennem en cyklus af vækst og hvile. Under hver enkelt varierer. Men generelt, den fase af hårvækst kendt som anagen, varer typisk 2-3 år. I denne tid, er det kun håret vokser mindre end 1 centimeter om måneden. I den hvilende fase kaldes telogen. Denne fase varer normalt tre til fire måneder. I slutningen af ​​hvilefase, hår falder, og en ny begynder at vokse i stedet. Når et hår falder, vækststadium begynder igen.

For de fleste mennesker hårtab er normalt 50 til 100 hår om dagen. Årsager til hårtab kan forskellige som følge af aldring, skyldes genetiske arv, sygdomme eller medicinske behandlinger.

Alopeci - Hårtab - Behandling

Chelios, permanente eller midlertidige, kan ikke helbredes. Men for hårtab behandlinger er til rådighed, der hjælpe med at fremme hårvækst eller skjule hårtab. For nogle typer af alopeci, kan hår begynder at vokse igen alene, uden nogen form for behandling.