Androgen Alopeci - billeder

Androgen Alopeci - billeder

copyright:
wikimedia.org

Androgen Alopeci - billeder

copyright:
wikimedia.org

Androgen Alopeci - er en betingelse meget almindeligt hårtab hos mænd og kvinder . Halvtreds procent af mænd i alderen 50 år og 40% af kvinder med overgangsalderen har en vis grad af androgen alopecia. Hårtab er gradvist. Hos mænd med androgen alopeci, tab opstår hår i fronto-temporale regioner og toppen af hovedbunden, afhængig af sværhedsgrad. Hos kvindelige patienter androgen alopeci er mere diffus og lokaliseret centroparietal, panden er normalt intakt hos kvinder.

Androgen Alopeci - forårsager

Årsager kan omfatte:

Liste over tegn og symptomer er nævnt i forskellige kilder til androgen alopeci omfatter 3 symptomer, der er anført nedenfor:

Androgen Alopeci - Behandling

Behandlingen er enten medicinsk eller chirurgical.Medicamentele bevist, at de er egnede til androgen alopeci er: minoxidil (Regaine ®) og oral finasterid (Propecia ®). Minoxidil til hår genvækst succes er acceptabelt for omkring 10% af mændene. Hos kvinder,% show 50 minimal hårvækst hår genvækst og 13% moderat. Behandlingen er livslang. Syv procent af patienterne kan opleve en vis irritation (brændende kløe, rødmen) på grund af minoxidil løsning.

Permanent hårtransplantation bagsiden og siderne af hovedbund hårtab er et vellykket procedure, men kræver normalt, at tre-fire sessioner over to år fylde et område med passende tæthed.