Atopisk dermatitis - billeder

Atopisk dermatitis - billeder

copyright:
wikimedia.org

Atopisk dermatitis - er en meget almindelig, ofte kronisk (lang sigt) hudsygdom, der rammer en stor procentdel af befolkningen. Hos mange patienter, dermatitis er atopiske forbundet med andre atopiske sygdomme: astma, allergisk rhinitis, urticaria, fødevareallergi. Der er en arvelig komponent til denne sygdom.

Atopisk dermatitis - forårsager

Årsagen til atopisk dermatitis er ikke kendt, men sygdommen synes at stamme fra en kombination af factoride genetiske (arvelige) og miljømæssige faktorer. Der synes at være en grundlæggende overfølsomhed og en tendens til at stige fra kløe. Tyder på, at sygdommen er forbundet med andre såkaldte atopiske lidelser som hø

 

(sæsonbetonet allergi) og astma, som mange mennesker har eksem. Hertil kommer, at overvinde mange børn symptomer på atopisk dermatitis kan udvikle høfeber eller astma. Selvom en lidelse, ikke nødvendigvis producerer en anden, kan de blive henvist, at give forskere spor til at forstå atopisk dermatitis.

Tegn på sygdom omfatter udslæt og kløe . Selv symptomer kan variere fra én person til en anden, de mest almindelige symptomer er tørre, kløende, rød hud. Kløe er forseglingen af sygdommen. Ramte hudområder bl.a. bagsiden af knæene, håndled, ansigt og hænder. Mindre hyppigt kan der være revner bag ørerne, og forskellige udbrud andre steder i kroppen.

Atopisk dermatitis - Behandling

Behandling indebærer et partnerskab mellem læge og patient familiemedlemmer. Lægen vil foreslå en behandling, der er baseret på patientens alder, symptomer og generelle sundhed. Patient og familiemedlemmer spiller en stor rolle for succesen af ​​behandlingen plan, hvis du følger lægens anvisninger.

Behandlingen består i at anvende fugtighedscremer, undgåelse af triggers og undertiden topikale kortikosteroider.