Børnesår - billeder

Børnesår - billeder

copyright:
wikimedia.org

 

Børnesår - er en infektion i hudoverfladen. Impetigo er mere almindeligt hos børn end hos voksne.

Børnesår - forårsager

Årsagen til sygdommen er forårsaget af Staphylococcus og Streptococcus. Symptomerne er:

- Ikke-bulløs impetigo: dette er en almindelig form, forårsaget af Staphylococcus og Streptococcus bakterier tilføjelse. Vises som små blærer eller sår, som derefter gule eller honningfarvede skorper. Det starter ofte omkring

 

næse og ansigt, men kan også påvirke arme og ben. Enten kan blive hævede kirtler i nærheden.

- Bulløse børnesår: dette er forårsaget af bakterier, der producerer et toksin, der forårsager en splittelse mellem de øverste lag (epidermis) og lavere niveauer af huden danner en blisterpakning. (Den medicinske betegnelse for blister er Bulla) blister kan forekomme i forskellige områder af huden, især balder, selvom disse vesikler er skrøbelige og rød.

Børnesår smitter, især i direkte kontakt med nogen, der har nogle gange kan det tage fra håndklæder, legetøj, tøj eller husholdningsartikler. Når du starter, impetigo, ofte strækker sig ind i andre dele af kroppen. Dette er ret almindeligt hos børn.

Børnesår - Behandling

Impetigo er en alvorlig sygdom er let behandles, kan det helbrede og tørre af sig selv. Milde tilfælde kan behandles med blid udrensning, fjerne skorper, og anvender antibiotika salve mupirocin (Bactroban). Sværere eller udbredt, især bulløs impetigo, oral medicin kan have behov for antibiotika til børnesår.