Bulløse sygdom dialyse - billeder

Bulløse sygdom dialyse - billeder

copyright:
imaging.ubmmedica.com

Bulløse sygdom dialyse - er skrøbelig hud og veziculizara caracterzeaza. Hudlæsioner, der ligner i form af porfyri cutanea tarda. Disse læsioner opstår typisk på sol-udsatte hud på den dorsale hænder i individer, der behandles med kontinuerlig dialyse for kronisk nyresvigt. Mecanobuloasa sygdom opstår hos patienter med nyresygdom i sidste stadie behandles med kronisk ambulant peritonealdialyse og hæmodialyse.

Bulløse sygdom dialyse - forårsager

Bulløse dermatosis af dialyse ætiologi fortsat uklart, selv om tendensen af ​​bobler, foreslår forringelse fra sollys og deres skrøbelighed en fototoksisk mekanisme.

Fordi plasma porphyrinniveauer hos mennesker med kronisk nyresvigt kan let øget porfyrin photosensitization kunne spille en medvirkende rolle i nogle tilfælde. Dog porfyrin photosensitization er ikke den vigtigste årsag, fordi mange dialysepatienter har tilsvarende små stigninger i plasma porphyrinniveauer og ikke udvikler læsioner pære.

Læsionerne er mere blomstrende efter udsættelse for sollys, patienter stadig ikke klar rolle sollys i at forårsage skade, end når de begynder at blive smertefuld .

Bulløse sygdom dialyse - Behandling

Undgå sollys, ved hjælp af solcreme og undgå mekaniske traumer kan medvirke til at reducere omfanget af skader. For bobler sekundært inficerede kan have behov for behandling med antibiotika.