Dermatofibroma - billeder

Dermatofibroma - billeder

copyright:
conganat.org

Dermatofibroma - er en fælles kutan knude af ukendt ætiologi, som forekommer oftere hos kvinder. Dermatofibromul almindeligvis udvikler i ekstremiteterne (især underbenene) og er oftest asymptomatisk, selv om de undertiden har en større følsomhed og Puru er ret ualmindelige disse sager.

Dermatofibroma - forårsager

Dermatofibromului årsag er ukendt. På grund af sin vedvarende art, er dermatofibromul nok bedre betegnes som en neoplastisk proces snarere end en reaktiv væv forandring.

En voldsom dermatofibromaului undersøgelse tyder på, at der kan være en genetisk komponent

Dermatofibromul forekomme hos patienter i alle aldre, men oftest i ungdomsårene 20% af skaderne sker før 17 år. Læsionens vokser langsomt og er en ensom knude på benet. Du har måske nogle skader, men kun sjældent er flere. Denne variant ses i sammenhæng med flere autoimmune sygdomme som lupus erythematosus, HIV-infektion, leukæmi. Regression lille klinisk forbedring blev rapporteret med sygdommen af ​​stoffet. Patienter kan beskrive en muldvarp tager en usædvanlig ar.

Karakteristisk Dermatofibroamele er asymptomatiske, men ofte beskrive smerte og kløe. Der opstod er de mest smertefulde hud tumorer.

Dermatofibroma - Behandling

Ingen behandling er normalt nødvendigt for dermatofibroma. Sørg for, at læsionen er godartet simpelt kan være indiceret. I sager, der gider kosmetisk kan vælge S intralesional kortikosteroider injektion, eller fuldstændig fjernelse, herunder spæk.