Erysipelas - billeder

Erysipelas - er en overfladisk form af cellulitis, en potentielt alvorlig bakteriel infektion, der påvirker huden. Erysipelas oftest rammer børn og ældre, men kan påvirke alle aldersgrupper. Risikofaktorer er de samme som for andre former for cellulitis. Men i modsætning til cellulitis, erysipelas næsten alle infektioner forårsaget af gruppe A beta-hæmolytiske streptokokker

Erysipelas - forårsager

væsentligste årsag til erysipelas er resultatet:

Tegn og symptomer opstår normalt pludseligt steg, debut er ofte ledsaget af feber og kuldegysninger. Påvirket hud adskiller sig fra andre former for cellulitis ved en veldefineret linje, påvirket hud er rød, hævet og kløftede kan være fint (som en appelsinskal). Det kan være blæret. Blødning i huden kan forårsage purpura (lilla patch).

Erysipelas - Behandling

De fleste bakterier, som forårsager erysipelas Streptococcus følsomme over for penicillin, der administreres enten peroralt eller intravenøst ​​afhængigt af sværhedsgraden af ​​patienten. Erythromycin kan bruges som et alternativ til patienter allergiske over for penicillin. Behandlingen er som regel 10-14 dage. Der må ikke ardannelse.