Erythrodermi - exfoliativ dermatitis - billeder

Erythrodermi - exfoliativ dermatitis - billeder

copyright:
medscape.com

Erythrodermi - exfoliativ dermatitis - Er en inflammatorisk hudsygdom karakteriseret ved rødme og afskalning hudoverflade.

Erythrodermi - exfoliativ dermatitis - forårsager

Årsagerne er mange og dette fører til forværring sygdom Bola pote baggrund som lupus erythematosus, atopisk dermatitis, kontaktdermatitis, pemfigus, psoriasis, etc.Pacientii kræver hospitalsindlæggelse, især dem, der har pædiatriske feber, hypotension og giftige stød. Det vil holde huden hydreret, undgå ridser, fremskyndende faktorer, at lokalsteroid behandling af sygdomme og substans. Erythrodermi er resistente over for behandling,

fordi hvis ikke fonden er blevet behandlet. Udviklingen er præget af flere eksacerbationer og kortikosteroidbehandling er nødvendig.

Årsagerne til erythrodermi - exfoliativ dermatitis omfatter:

Symptomer eritrodermiei

Eritrodermiea tider begynder ganske pludseligt og eksplosivt. Eller nogle gange, det udvikler sig langsomt, efter at en person havde en hudsygdom, der gradvist forværres over tid. Hele overfladen af ​​huden bliver rød, skællende, fortykket, og nogle gange skorpe. En person med erythroderma kan:

Erythrodermi - exfoliativ dermatitis - Behandling

Behandling af erythrodermi kan omfatte:

Der er nogle bivirkninger til behandling af erythrodermi, herunder antibiotika, kan give mavebesvær, diarré, og allergiske reaktioner