Fregner - billeder

Fregner - er flade cirkulære patches, skind, der normalt på størrelse med en negl hoved. Pletter er mangfoldige, og kan udvikle tilfældigt på huden, især efter gentagen eksponering for solen. De er særligt almindeligt hos personer med lys hud på overkroppen hudområder såsom kinder, næse, arme, skuldre og øvre. De kan forekomme hos unge mennesker i alderen 1 til 2 år

Fregner - forårsager

Fregner udvikles som et resultat af en kombination af genetiske tendens (arv) og solen. To mennesker, der modtager den samme eksponering for sollys kan have en lige chance for at udvikle fregner. Sollys og kunstig

garvning lys udsender ultraviolet (UV). Efter eksponering for ultraviolette stråler, det ydre lag af huden (epidermis) tykkere og pigment-producerende celler (melanocytter) producere pigment melanin på en øget grad. (Denne produktion af melanin i virkeligheden, giver måske en vis beskyttelse mod fremtidige solen.)

Varierer naturligvis folk meget i deres svar på sollys. For at tage et ekstremt eksempel, ingen albino hud pigmentering på grund af en defekt i melanin stofskifte. På den anden side, er mennesker med mørk hud relativt mindre følsom over for sollys end lyshudede mennesker. Men folk med mørk hud, er ikke helt resistente over for solskader fra solskoldning og kan blive en langvarig eksponering. Folk med lyst eller rødt hår, blege øjne og hud er særligt følsom over for åbne skadelige virkninger af UV-stråler.

Fregner - Behandling

Der er flere sikker og effektiv metode til at reducere forekomsten af ​​rynker: en kombination af behandlinger kan være behov for de bedste resultater.

  1. Blegning eller fading cremer: Produkter indeholdende hydroquinon og Kojic syre. Disse produkter kan bidrage til at bekæmpe fregner, hvis de anvendes konsekvent over en periode på flere måneder. Blegning eller falmer cremer er mest effektiv i kombination med sol unddragelse og solcreme.


  2. Retinoider: undertiden anvendes sammen med andre blegning cremer, tretinoin (A-vitamin syre, Retin-A), Tazaroten (Tazorac), adapalen (differin), kan også bidrage til at bekæmpe fregner, når den anvendes konsekvent over en periode på flere måneder.


  3. Kryoterapi


  4. Laserbehandling