Kræft i mundhulen - billeder

Kræft i mundhulen - billeder

copyright:
wikimedia.org

Kræft i mundhulen - kendt som oral cancer er en kræft, der starter i nogen del af mundhulen eller oropharynx. I esophageal kræft, kræft begynder oral i celler, flade, eller pladecellekræft celler, der dækker inde i munden og tungen og læberne.

Kræft i mundhulen - forårsager

Kræft i mundhulen er svært at opdage, er det bedre at konsultere din læge, hvis du oplever nogen af ​​disse symptomer: problemer tygge, dårlig ånde, klump i halsen, halsen eller sår i munden, der ikke vil heles det modsatte vokse, ændre stemme fortykkelse af kinden.
Selv om ingen kender den nøjagtige årsag til mund kræft, er der én ting, at forskerne overalt synes at være enige

 

- forbindelsen mellem tobak og mund kræft. Undgå tobaksvarer, reducere risikoen for lungekræft, men også reducere risikoen for at udvikle mund kræft.

Kræft i mundhulen - Behandling

Behandling af kræft i mundhulen afhænger tumorstørrelse og scene for udvikling af cancer. Behandling af kræft i munden er afhængig af type, placering og kræft scenen og patientens alder og generelle sundhed. Almindelig behandling af kræft i mundhulen omfatter en kombination af følgende: kemoterapi, strålebehandling og kirurgisk fjernelse af oral cancer.