Leukoplakia - billeder

Leukoplakia - billeder

copyright:
wikimedia.org

Leukoplakia - en plade (splash) hvid eller grå farve, der udvikler på tungen, inde i kinden eller tandkød. Leukoplakia patches kan også udvikle sig på det kvindelige genitale område, dog grunden til dette er ukendt.

Leukoplakia - forårsager

Hvad er årsagen er: kemisk - ligesom rygning - den vigtigste faktor i lokal mekanisk Ringe tandsæt, utilstrækkelig tandhygiejne, smitsomme humant papillomvirus, og den indre faktorer, genetiske disposition er i øjeblikket, universelt erkendt.

Tilstedeværelsen af ​​hvide eller grå farvet pletter på tungen, tandkødet, gane, kinder eller inde i munden, kan være et tegn på leukoplakia. Pletter kan udvikles langsomt i uger eller måneder og være tyk, lidt hævet, og kan endelig tage en ru tekstur. Det er normalt smertefri, men kan være følsomme over for berøring, varme, krydret mad eller andre irritation.

Leukoplakia - Behandling

Behandling af leukoplakia, hvis det er nødvendigt, indebærer at fjerne kilden til irritation. For eksempel, leukoplakia hvis skyldes en tand eller en uregelmæssig overflade på en protese. Hvis leukoplakia er forårsaget af rygning, vil du blive bedt om at nedsætte eller stoppe med at ryge eller bruge andre tobaksvarer.

Medicinsk behandling består af: elektrokoaguleret, kryoterapi, laser terapi eller kirurgisk excision.