Lichen Sclerosus - billeder

Lichen Sclerosus - billeder

copyright:
wikimedia.org

Lichen Sclerosus - er en smertefuld tilstand, der påvirker huden, som regel, vulva eller penis og anus.

Lichen Sclerosus - forårsager

Lægerne kender ikke den præcise årsag til lav Sclerosus. Nogle læger mener, at en alt for aktiv immunforsvar og hormonelle problemer kan spille en rolle. Det er også menes at folk arver sandsynligheden for at få sygdommen. Nogle gange, lichen sclera vises på huden, der er blevet beskadiget eller arret fra nogle andre tidligere skader.

Lichen sclera er ikke smitsom (ikke taget fra en person til en anden person).

Siden begyndelsen af ​​sygdommen forekommer hvide pletter på huden. Pletterne er normalt skinnende og glat. Senere pletterne vokse sig større patches. Pletter på huden bliver tyndere og skrumper. Hvis sygdommen er en mild sag kan ikke være nogen symptomer.

Andre symptomer er:

Lichen Sclerosus - Behandling

Hvis du har pletter (pletter) på arme eller overkroppen, almindeligvis ingen behandling er nødvendig, de vil forsvinde med tiden.

Lichen sclera genital hud skal behandles. Selv om det gør ikke ondt. Dette kan give problemer med vandladning eller under samleje. Der er også en meget lille chance for at udvikle hudkræft.

Kirurgi er normalt en god mulighed for mænd. Omskæring (fjerne forhuden af ​​penis) er mest almindeligt anvendte behandling for mænd med lav Sclerosus. Sygdommen normalt ikke kommer tilbage. Kirurgi er normalt ikke en god mulighed for kvinder. Når lichen Sclerosus patches er fjernet fra kønsorganer af kvinder og piger oftest kom tilbage igen. Behandlingen omfatter også brug af meget stærke kortison creme eller salve på huden.