Lipoma - billeder

 
Lipoma - billeder

copyright:
2.bp.blogspot.com

   

Lipoma - en hævelse eller en klump består af fedt celler / adipocytter. Lipomas er godartede fra naturen, der er godartet og langsomt voksende. Generelt er disse lipomas udvikle sig i det subkutane væv lige under huden eller musklen sjældent. Lipomas kan nå store og kan udvikle mere samtidigt. Dele, der oftest rammes af lipomas er tilbage, nakke, skuldre eller arme.

Lipoma - forårsager

Årsager til lipomas forekomme hos nogle mennesker er ukendt, kan en grund være en familie historie. Det blev bemærket, at chancerne for en lipoma er større, hvis den ene forælder har eller har haft en lipoma. Lipomas kan forekomme i subkutant væv har været udsat for et traume eller skade.

Symptomer - som regel dannet flere knuder under huden. Lipomas er langsomt voksende, og de kan gå endnu mærke til os i årevis. Lipomas er små knuder og nå meget store. Touch / press lipomas er let flyttes derhen, hvor trykket er anvendt. Lipoma normalt et hit gør ikke ondt men hvis det kan være smertefuldt, eller hvis det har udviklet sig omkring organerne kan give smerter ved tryk på nerver, og andre komplicerede.

Lipoma - Behandling

Lipomas generelt ikke kræver behandling. Fjern kun de lipomas som forårsager smerte og stiger for hurtigt. Længere rækkevidde fjerne lipomas forårsager ubehag eller kosmetiske problemer. Det første du skal gøre er at afgøre, om en læge ikke er kræft, der er godartet, kan så er der flere muligheder, der omfatter kirurgisk fjernelse lipomas, fedtsugning, eller ved injektion af steroid præparater medføre en reduktion af lipomas men ikke fjerne dem helt.