Melasma - billeder

Melasma - Er en erhvervet hypermelanosis i sol-udsatte områder. Melasma præsenterer som symmetrisk hyperpigmenteret macules, som kan være sammenflydende eller prikker på kinderne, overlæbe, hage, pande er de mest almindelige steder.

Melasma - forårsager

Årsag: patofysiologi melasma er usikker. I mange tilfælde forekommer en direkte sammenhæng med kvindelige hormonale aktivitet at være til stede, som det er tilfældet med graviditet melasma og orale præventionsmidler. Andre faktorer involveret i etiopathogenesis af melasma er fotosensibiliserende lægemidler, mild æggestokkene eller thyreoideadysfunktion, og visse kosmetik.Den vigtigste faktor i udviklingen af ​​melasma er udsat for sollys. Uden den strenge undgåelse af sollys, er potentielt vellykkede behandlinger for melasma dømt til at mislykkes.

Melasma - Behandling

Melasma kan være svære at behandle, pigment af melasma udvikler sig gradvist, og opløsning er også gradvist. Alle bølgelængder af sollys, herunder det synlige spektrum, som kan udløse melasma. Line behandling for melasma stadig aktuel depigmenting agenter, er Hydroquinon (HQ) mest almindeligt anvendte. Det er et kemikalie, der hæmmer tyrosin hydroxyphenolic, hvilket resulterer i nedsat produktion af melanin. Derudover kan cytotoksiske metabolitter forårsage interferens med melanocyt funktion og levedygtighed. HQ kan anvendes i creme form eller som en alkohol-baseret løsning.