Nældefeber - billeder

Nældefeber - billeder

copyright:
bryanking.net

 
   

Nældefeber - er ikke smitsom. Nældefeber er en hudsygdom, der er karakteriseret ved små pletter (patches) lyserød eller rød hud, der kan forårsage kløe. Pletter kan være små eller store, og generelt forekommer ret hurtigt og forsvinder på egen hånd i løbet af timer eller dage. Nældefeber kan fremstå som små pletter for nogle millimeter eller flere centimeter store størrelser, der kan flettes. Nældefeber, der forener hele kroppen, er kendt som "nældefeber." De medfører kløe og brændende eller sviende fornemmelse.

Nældefeber - forårsager

Fordi nældefeber - er en allergisk reaktion over for noget eller kontakt med visse genstande, der kan være allergifremkaldende. Det kan udløse brugen af ​​en ny vaskemiddel eller sæbe, selv medicin, som du bruger, kan forårsage nældefeber. Desuden kan for meget stress give udslæt - dette kaldes "stress - urticaria. Fordi ikke to mennesker har samme reaktion på et allergen, udslæt er ikke smitsom. De mest almindelige udløsere er visse fødevarer: fisk og skaldyr, jordbær, jordbær, hindbær, mælk, nødder og visse insekter, generelt narkotika er antibiotika razpunzatoare starten urticaria.

Urticaria Symptomerne omfatter:

Nældefeber - Behandling

Første til at blive elimineret de vigtigste faktorer, der kan forårsage udslæt, såsom: at spise fødevarer med et højt allergi: nødder, peanuts, kokos, jordbær, tomater, peanuts, osv.. Fisk, svinekød, korn som - hvede, byg og rug. Det er bedre at undgå syntetiske tøj og kosmetiske produkter og sidst men ikke mindst stress.

I nogle tilfælde går nældefeber væk af sig selv uden nogen form for behandling, bør du drikke masser af væske og frugtgrød og urtete. Nældefeber behandling er generelt en rolig og medicin antihistamice.