Perifere xerotica Balance - billeder

Perifere xerotica Balance - billeder

copyright:
wikimedia.org

Perifere xerotica Balance - er en usædvanlig sygdom med ukendt årsag, der fører til hvide pletter på huden, som kan forårsage ardannelse på og omkring kønsdelene.

Perifere xerotica Balance - forårsager

Kvinder er mere almindeligt ramt end mænd, især omkring og efter overgangsalderen, men også unge kvinder eller piger kan også udvikle denne sygdom. Balani xerotica Perifere (lav sclera) , de opstår oftest på vulva og anus stigninger i elfenben hvid, som kan være fladt og skinnende. Forekomsten af denne sygdom kan være nogen kløe og ingen andre symptomer.

Hos mænd kan sygdommen tage form af hvidlige fortykkelse af forhuden, som ikke let kan tilbagetrukket (forhudsforsnævring). I modsætning til kvinder, er der ikke tale om anal. Hos mænd, har denne skamfering inddragelse traditionelt været kendt som balanitis xerotica obliterans (BXO).

Ikke-genital hud, sygdommen kan manifestere sig som pletter hvidt porcelæn, med stik små huller synlig i follikler eller sved kirtler på overfladen. Udtynding kan også forekomme.

Det kliniske billede omfatter:
-Kløe, brændende, dysuri
Glans penis, hypoæstesi
Smertefulde erektioner, nedsat seksuel funktion
Styrke-reducerende urinblæren og jet størrelse
Debacluri-med eller uden urethritis.

Symptomer på sent Perifere xerotica balanitei omfatter:
Forhudsforsnævring-stand-til decalota glans
Paraphimosis-stand-til recalota glans.
Udvikling af planocellulært karcinom hos personer med multifokal scleral og atrofiske lichen af ​​penis og infektion med hepatitis C blev rapporteret.

Perifere xerotica Balance - Behandling

Der er ingen specifik behandling til at levere på alle patienter. Mode med intramuskulær penicillin har vist sig gavnlig, forbedret følsomhed, kløe og inflammatoriske forandringer i tre uger. Behandling for patienter er mere aggressiv afgrænset. Nedenstående regimer har vist fordel i varierende grader: intrelezionali og lokalsteroid, tacrolimus, testosteron aktuelle etretinat og kuldioxid laser.

Kirurgisk behandling.
Terapeutiske fordele ved omskæring uomskårne patienter. Den kirurgiske indgreb for urinvejsobstruktion. Denne praksis med orale slimhinde uretroplastia.