Pilonidal sygdom - billeder

Pilonidal sygdom - billeder

copyright:
wikimedia.org

Pilonidal sygdom - en cyste som udvikler langs haleben, hvor den deler i nærheden af balderne. Disse cyster indeholder normalt hår og hud skidt. Udtrykket pilonidal er afledt af latinske ord pilus (hår) og nidus (reden). Mennesker med en pilonidal cyste har måske ingen symptomer, mens andre kan udvikle en infektion i cyste der er forbundet med smerter og betændelse. Behandling og håndtering af pilonidal cyste afhænger af mange faktorer, herunder forekomst og omfang af sygdommen symptomer. Pilonidal cyste tilbagefald er almindeligt.

Pilonidal sygdom - forårsager

Selvom der er mange teorier, de fleste forskere mener, at pilonidal cyster er forårsaget af udbredelsen af ​​hår ind i huden. Som svar på denne hår Crimson, indset det en inflammatorisk lokal reaktion omkring cyste, der forårsager

et tab. Stort pres eller gentagne traumer til det område sacrococcigian prædisponere nogle mennesker til at udvikle cyster eller irritere dem allerede eksisterende.

Hvis pilonidal cyste bliver inficeret, kan følgende tegn og symptomer udvikle:

Pilonidal sygdom - Behandling

En inficeret pilonidal cyste er en byld, der kræves incision og afløb til inddrivelse. Denne procedure kan udføres generelt i en læge kontor eller skadestue. Efter bedøvelse af området med en injektion af lokalbedøvelse, er et snit lavet med en skalpel på det inficerede område. Lægen derefter løbe pus og fjerne hår og andet snavs fra såret. Så såret er bandager med gaze, og lad det hele. Antibiotika sædvanligvis ikke nødvendigt, medmindre din læge mener, du har en spredning hudinfektion (cellulitis). Medicin er ofte ordineret for smerter.