Planocellulært karcinom - billeder

Planocellulært karcinom - billeder

copyright:
wikimedia.org

Planocellulært karcinom - er den anden mest almindelige form for hudkræft. Sammen med basalcellekarcinom, de mest almindelige hudkræft, de to typer af kræft er disse kollektivt benævnt nonmelanoma - hudkræft.

De fleste tilfælde af planocellulært karcinom er forvoldt på grund af eksponering for ultraviolet sollys (UV). Det øger risikoen for pladecellekræft carcinomuluii også når en person har en eller flere risikofaktorer:

 

Planocellulært karcinom - forårsager

Symptomerne er meget varierende afhængigt af de involverede organer.

Planocellulært karcinom i huden begynder som en lille knude med øget og dens centrum bliver nekrotisk og bus bliver til et sår.

Planocellulært karcinom - Behandling

Før dette, planocellulært karcinom , der skal behandles kalium, diagnose skal bekræftes med en biopsi. Denne enkle procedure kan udføres på kontoret, og indebærer at fjerne en lille mængde væv, så de kan undersøges mikroskopisk. Hvis diagnosen er planocellulært karcinom , en række kirurgiske muligheder og ikke-kirurgisk behandling. Din hudlæge vil vælge en passende behandling under hensyntagen til placering af tumor, størrelse, mikroskopiske egenskaber, patientens sundhedstilstand, og andre faktorer.

De fleste behandlingsmuligheder er relativt små kontor procedure kræver kun lokalbedøvelse.
Disse omfatter: