Schnitzler Syndrome - billeder

Schnitzler Syndrome - billeder

copyright:
wikimedia.org

Schnitzler Syndrome - er sammen med:

Schnitzler syndrom er sjælden. Det var opkaldt efter en fransk hudlæge, Dr. Liliane Schnitzler.

Schnitzler Syndrome - forårsager

Sag Schnitzler syndrom er ukendt. Ændringer i cytokin nettet er blevet indberettet. Paraproteinemic IgM anses at oplagring fører til dannelse af immunkomplekser og supplere aktivering kaskade, der er ansvarlig for hud manifestationer. Et andet forslag teori er ukontrolleret aktivering af interleukin 1.

Patienter med Schnitzler syndrom kan forelægge dermatologer, hæmatologer, reumatologer læger på grund af mulige symptomer sorter. Diagnose er ofte forsinket.

Patienter har kronisk udslæt, appellant. Kløe er ikke almindeligt, men læsioner er dårligt pruritigene debut efter 2-3 år på 45% af patienterne. Udslæt er normalt det første symptom, der er specielt påvirker krop og ekstremiteter, og undgå hænder og fødder, hals og hoved.
Knoglesmerter påvirker især hoftebenet og skinneben. Lårben, ryg, arme og kraveben er sjældent involveret. Træthed og vægttab optræder hos nogle patienter.

Schnitzler Syndrome - Behandling

Schnitzler syndrom er vanskelig at behandle. Følgende behandlinger er blevet afprøvet med succes med forskellige resultater:

Der er flere nylige rapporter understøtter brugen af ​​anakinra, som er en antagonist interleukin-1.