Seborrheic dermatitis - billeder

Seborrheic dermatitis - billeder

copyright:
wikimedia.org

Seborrheic dermatitis - billeder

copyright:
wikimedia.org

Seborrheic dermatitis - er en fælles hudlidelse, der primært rammer hovedbunden, der forårsager skællende bark, kløende, røde hud og skæl overflod. Seborrheic dermatitis kan også påvirke, ansigt, øvre bryst, ryg og andre dele af kroppen.

Seborrheic dermatitis er ikke skadeligt, men kan være ubehageligt og grimme. Seborrheic dermatitis kan behandles ved at anerkende de tegn og symptomer og ved hjælp af en kombination af egenomsorg (uden recept) og ingen medicin.

Seborrheic dermatitis - forårsager

Selv om den nøjagtige årsag til seborrheic dermatitis er ikke kendt, er der mange faktorer, der bidrager til dens forekomst:

Almindelige tegn og symptomer på seborrheic dermatitis kan nævnes:

Seborrheic dermatitis - Behandling

Der findes ingen behandling at behandle seborrheic dermatitis garantaeze evigt, men behandlinger kan kontrollere tegn og symptomer. Behandling afhænger af hudtype, alvorligheden af ​​din tilstand og placering, der vises på din krop.

Shampoo med stoffer bør være det første skridt i behandlingen seborrheic dermatitis i hårbunden. Vælg en shampoo, der indeholder en af ​​følgende ingredienser:

Prøv at bruge shampoo dagligt, indtil symptomerne er under kontrol, så begynde at vaske to eller tre gange om ugen. Hvis en type shampoo i et stykke tid efter at have mistet deres effektivitet, kan du prøve vekslende mellem to typer af anti-skæl shampoo. Orlov i hovedbunden i tre til fem minutter - dette gør det muligt medicinske ingredienser til at arbejde.

Seborrheic dermatitis i ansigtet og kroppen
Behandlinger for nonscalp: at reducere betændelse og akkumuleringen af ​​hud skalering bruge creme (nonprescription) svampedræbende eller anti-klør, sammen med andre egenomsorg foranstaltninger, som kan hjælpe med at kontrollere symptomerne.

Hvis disse foranstaltninger ikke hjælper, lægen kan din ordinere topikale kortikosteroider, svampemidler medicin eller en kombination af de to patches til behandling. En fælles behandlingsforløb omfatter en daglig regime af ketoconazol (Nizoral) og desonide (Desowen) anvendes på huden. Oral receptpligtig medicin såsom terbinafin (Lamisil), kan være en mulighed, hvis seborrheic dermatitis påvirker en stor del af kroppen.