Seborrheic keratose - billeder

Seborrheic keratose - er rejst vækster på huden. Seborrheic betyder fedtet og keratose midler fortykkelse af huden. Det kan kun være et dusin eller grupper. De er som regel en lys brun, og derefter bliver mørkebrune eller næsten sort i farven. De kan være ovale pletter, eller lange form.

Seborrheic keratose - forårsager

Den nøjagtige årsag til seborrheic keratoser er ukendt. Det har tendens til at køre i nogle familier, så genetik kan spille en rolle.

Seborrheic keratoser normalt ligner en dråbe voks eller vorte-lignende vækst. Det sker normalt på hovedet, nakken eller bagagerum.

Du kan udvikle en enkelt eller en gruppe af væksten stiger. Selv om det ikke smertefulde, kan seborrheic keratose være ubehagelige, afhængigt af størrelse og beliggenhed. Vær forsigtig med ikke at gnide dem. Dette kan føre til betændelse, blødning og infektion.

Seborrheic keratose - Behandling

Medicinsk behandling viser succes med at bruge trichloreddikesyre, ammonium laktat eller andre kemiske stoffer peeling læsioner. Teraapia kirurgi omfatter kryoterapi med flydende nitrogen eller kuldioxid, og ciuretajul electrodesicarea biopsi tangential, Dermabrasio og laser.