Solskoldning - billeder

Solskoldning - som følge af for meget sol for længe. Næsten alle har været eller vil blive solskoldet solbrændt på et tidspunkt. Enhver, der besøger en strand, går fiskeri, arbejder i gården, eller blot solen kan komme solskoldning.

Solskoldning - forårsager

Solskoldning er bogstaveligt talt et forbrændinger. Det er en brænder fra ultraviolet (UV). Konsekvensen af ​​dette er brændt betændelse i huden. Personskade kan starte inden for 30 minutters eksponering.

Almindelige symptomer omfatter:

Solskoldning - Behandling

Patienter med moderat forbrændinger bør tilskyndes til at fugte med ikke-alkoholiske abuturi. Personer med moderat til svær brændende smerte og kløe kræver. Alvorlige forbrændinger, der kræver hospitalsindlæggelse i brænde afdelingen for parenteral væske udskiftning, smertebehandling og infektion profylakse. Patienter med vesikulær recatie bør ikke bryde hudoverfladen i galdeblæren, fordi den giver beskyttelse mod infektion.

Farmakologisk behandling for solskoldning kan nævnes:
-Patienten skal sidde i et køligt, dækket i flere dage, med resten i sengen hvis det er nødvendigt
Den Kolde bade eller anvende kolde håndklæder eller kompression med saltvand i 20 minutter og gentages 3-4 gange om dagen kan give lindring af smerter og kløe
Promoxina sod-program eller 3 gange om dagen på de berørte områder kan hjælpe
Cremer anvendt flere gange, hjælper med at reducere tørhed og afskalning i lyset brænder
-Olie eller smør hjælper ikke moderate forbrændinger kan være smertefuldt og vaskes.