Hodgkins lymfom kræft - billeder

 
Hodgkins lymfom kræft - billeder

copyright:
wikimedia.org

Hodgkins lymfom kræft - en kræftform i immunsystemet er en form for malignt lymfom er karakteriseret ved progressiv og smertefri vækst i lymfeknuder, milt og i almindelighed, det lymfoide væv.

Hodgkins lymfom kræft - forårsager

Patienter med Hodgkins lymfom kan have følgende symptomer:
* Nattesved
* Uforklarligt vægttab
* Lymfeknuder: De mest almindelige symptom på Hodgkins lymfom er en smertefri udvidelse af en eller flere lymfeknuder.Lymfeknuder føle, at de har gummi og unfla betydeligt.Lymfeknuder i brystet er ofte påvirket, og kan ses på en røntgenundersøgelse af thorax.
* Splenomegali: Spleen udvidelsen forekommer hos ca 30% af mennesker med Hodgkins sygdom.Ekspansion, dog sjældent massiv og milt kan svinge under behandlingen.
* Hepatomegali: udvidelsen af ​​leveren forårsaget af leverskader forekommer i omkring 5% af tilfældene.
* Hepatosplenomegali forstørret lever og milt forårsaget af den samme sygdom.
Smerter efter at have drukket alkohol, selv om dette fænomen meget sjældent.
* Rygsmerter uspecifikke rygsmerter (smerter, der ikke kan vises, fordi den er bestemt af tekniske afprøvning eller imaging) blev rapporteret i nogle tilfælde af Hodgkins lymfom.Den nederste del af ryggen er oftest ramt.
* Røde pletter på huden, let blå mærker og pletter på grund af det lave antal blodplader
* Symptomer: omkring en tredjedel af patienter med Hodgkins sygdom kan også systemiske symptomer, herunder feber, nattesved, uforklarligt vægttab på mindst 10% af det samlede kropsvægt i seks måneder eller en patient med kløe maj mindre (kløe) som følge af højere niveauer af eosinofile i blodet, eller træthed (træthed).Symptomer som feber, nattesved og vægttab er kendt som B-symptomer, tilstedeværelse af feber, vægttab, og om natten, hvilket tyder på, at fase patienten er, for eksempel, i stedet 2A 2B.

Fever Cycle: Patienterne kan også have en høj feber Pel-Ebstein feber kaldes cyklisk, eller bare "walk".Der findes ingen retningslinjer for forebyggelse af Hodgkins sygdom, fordi årsagen er ukendt eller multifaktoriel.En risikofaktor er noget, der øger statistiske chancer for at have en sygdom eller tilstand.Risikofaktorer inkluderer:
* Køn: Mand
* Alder: 15-40 og over 55 år
* Family History
* Historien om infektiøs mononukleose eller infektion med Epstein-Barr virus, en agent, der forårsager mononukleose
* Svækket immunforsvar, herunder hiv-infektion eller tilstedeværelse af AIDS
* Udvidet humant væksthormon aktivitet
* Exotoxins

Hodgkins lymfom kræft - Behandling

kirurgi, kemoterapi, strålebehandling, immunterapi.