Kræft i æggestokkene - billeder

 

Kræft i æggestokkene - den kræft, der former i væv i æggestokkene hos kvinder. Æggestokkene er kvindelige reproduktive kirtler placeret på hver side af livmoderen (orglet, hvor en baby vokser og udvikler sig under graviditeten). Æggestokkene producerer østrogen og progesteron (kvindelige hormoner). Æggestokkene producerer også, æg (kaldet æg). Kræft i æggestokkene opstår, når normale æggestokkene celler begynder at vokse ukontrollabelt og producere maligne tumorer i den ene eller begge æggestokke.

Kræft i æggestokkene - forårsager

Kræft i æggestokkene kaldes "lydløs dræber", fordi symptomerne ikke eksisterer, indtil sygdommen er fremskreden,

og chancen for helbredelse eller bedring er lille. Men den følgende symptomer er langt mere tilbøjelige til at forekomme hos kvinder med kræft i æggestokkene end kvinder i den almindelige befolkning. Disse symptomer kan nævnes:

Kvinder med kræft i æggestokkene rapporten, at symptomerne er persistente og repræsenterer et skifte fra normal til deres krop. Frekvens og / eller antallet af sådanne symptomer er nøglefaktorer i diagnosticering af kræft i æggestokkene. Flere undersøgelser viser, at selv tidligt kræft i æggestokkene kan producere disse symptomer. Kvinder, der har disse symptomer næsten dagligt i mere end flere uger, bør konsultere deres læge, helst en gynækolog. Spørg medicinsk vurdering kan føre til påvisning af sygdommen så tidligt som muligt. Tidlig diagnose er scenen associeret med forbedret prognose.

Kræft i æggestokkene - Behandling

Den nuværende behandling af ovariecancer er baseret på en kombination af kirurgi med kemoterapi plus strålebehandling tider.