Muskel kræft - billeder

Muskel kræft - (bløddelssarkomer) er en yderst sjælden kræftform, der opstår i væv i kroppen conjuntive. Denne kræft er mere almindeligt hos børn er en af de fem hyppigste kræftformer diagnosticeret blandt børn.

Muskel kræft - forårsager

I tidlige stadier, som regel bløddelssarkomer ikke forårsager symptomer. Fordi bløde væv er forholdsvis elastisk, kan tumorer vokser temmelig store, skubber normale væv, før det filt eller årsagen nogen medicinsk problem. Det første synlige symptom er som regel en smertefri klump eller hævelse mere. Efter at svulsten vokser, kan det

forårsage andre symptomer såsom smerter, fordi det kan trykke på nerven. Hvis det lå i maven det kan forårsage mavesmerter, ofte forveksles med menstruation kramper, fordøjelsesbesvær, forstoppelse eller andre årsager.

Muskel kræft - Behandling

Generelt afhænger behandling af bløddelssarkomer på scenen af ​​kræft. Stage sarkom er baseret på den størrelse og kvalitet af den tumor, og om kræften har spredt sig til lymfeknuder eller andre dele af kroppen (metastaserer). Behandlingsmuligheder for bløddelssarkomer omfatter kirurgi, strålebehandling og kemoterapi.