Sarkom - billeder

   

Sarkom - At kræften begynder i muskel, fedt, fibrøst væv, blodkar, knogler, væv eller at andre støtter kroppen.

Sarkom - forårsager

- Meget afhænger af sygdommens type, beliggenhed, størrelse og størrelse udvidelsen. Nedenfor symptomer kan være de andre sygdomme forårsaget en af, som kan være godartede:

- Knoglesmerter og øge Løbende articulatiicare.
- Detect hævelse / elevation i kroppen (hænder, fødder).
- Fracture uden traume eller skade ved at være forårsaget en forårsagede en af ​​en mindreårig.

Ewing sarkom CAN får følgende symptomer: hævelse af ukendt art, med smerter og hævelse i området, tab af appetit, feber, utilpashed, træthed, vægttab, hvis sygdommen breder sig har.

 

Efter de kan opleve chondrosarcoma: et voluminøst tumor masse Sommetider, eventuelt med tidskompression, hovedsageligt med nat smerter og administration af NSAID kan overføre. Smerter i hvile og kan undgå at bemærke, der i årevis, men med den langsomme stigning over tid.

Rhabdomyosarcom regel præsenterer sig som en hastigt voksende hævelse i armen eller benet. Bløddelssarkom symptomer, herunder rhabdomyosarcom, kan variere afhængigt af placering. For eksempel er det i urinvejene tumorer i eller omkring Affect vandladning, og tumor i bunden af ​​kraniet kan komprimere nerverne af mærket, der forårsager ansigtet muskelstyrke og smerte reduktion på dette niveau.

Sarkom - Behandling

Behandlingen består af kirurgisk resektion, kemoterapi eller strålebehandling afhængig af omfang af udvidelse sarkom og sundheden for patienten.